Precomandă „Trei coroane întunecate” acum cu 40% reducere!

Îmi las puțin manualele și sintezele mele și vă prezint o carte pe care cei de la Grupul Editorial Corint o lansează și anume romanul Trei coroane întunecate de Kendare Blake. Carte ce se află în colecția Leda Edge.
Dacă sunteți entuziasmați de carte, vă mai dau o veste super! Puteți precomanda cartea de pe site-ul celor de la elefant.ro cu 40% reducere!!!! Cât cool e asta?


În fiecare generație de pe insula Fennbirn se naște un set de triplete: trei regine, toate moștenitoare cu drepturi egale la coroană și fiecare posedând puteri magice mult râvnite.

Mirabella stapânește cele patru elemente, e capabilă să stârnească vâlvătăi lacome de foc sau furtuni violente doar pocnind din degete.Katharina este o otrăvitoare și poate înghiți cele mai ucigătoare veninuri fară să simtă aproape nimic. Arsinoe domină natura și despre ea se spune că ar avea harul de a face să înflorească cel mai roșu trandafir și să îmblânzească cel mai aprig dintre lei. Dar pentru a deveni Regina Încoronată nu e nevoie doar de originea regală. Fiecare soră trebuie să lupte pentru asta. Și nu e doar un joc în care cineva câștigă sau pierde… e o luptă pe viață și pe moarte. În noaptea în care surorile împlinesc șaisprezece ani, bătălia începe.

ULTIMA REGINĂ RAMASĂ ÎN VIAȚĂ PRIMEȘTE COROANA.


You May Also Like

23 comentarii

 1. Cum apar reducerile de 50% o comand. Am auzit despre ea înainte să se afle că va fi tradusă, dar încă nu am apucat să o cumpăr.

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumim pentru sugestie. Pare o carte buna de lecturat
  Cosmin

  RăspundețiȘtergere
 3. Mi-ar fi placut sa scrii ceva mai mult. Sunt genul care am nevoie sa stiu niste lucruri ca sa inteleg daca o carte ma atrage sau nu.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu aveam ce să scriu mai mult, deoarece nu am citit cartea. Cartea se poate face cu precomandă :) După ce o să o citesc revin și cu o recenzie! :D

   Ștergere
 4. Imi plac cartile de la aceasta editura, dar nu m-ai convins sa o achizitionez.

  RăspundețiȘtergere
 5. Interesant...dar cred ca mi-ar placea mai degraba sa vad un film cu subiectul asta, decat sa citesc cartea :D

  RăspundețiȘtergere
 6. Ar fi o idee sa o citesc😊dar o perioada cred ca o sa iau pauza de la cumparat carti,trebuie sa le citesc intai pe cele pe care le am.

  RăspundețiȘtergere
 7. Multumim pentru sugestie. o voi cauta si eu

  RăspundețiȘtergere
 8. Pare un Sf demn de luat in seama. Destul de interesant subiectul cartii.

  RăspundețiȘtergere
 9. Pare o carte interesanta, mai ales ca este la oferta trebuie sa profitam :)

  RăspundețiȘtergere
 10. E trist ca numai una dintre ele poate sa castige si ca nu pot sa conduca impreuna. Daca ar fi sa aleg, eu as alege-o pe Arsinoe.

  RăspundețiȘtergere
 11. Pare interesanta, dar este asa de scurta descrierea ta...nu prea m-ai convins. Poate dupa ce o sa aflu mai multe review-uri. Tu ai citit-o? Ca nu mi-am dat seama din postare.

  RăspundețiȘtergere
 12. Eu zic pas ;) . Nu e pentru mine :)

  RăspundețiȘtergere
 13. S-a notat! Nu stiu cand o sa o citesc, din lipsa de timp, dar s-a notat :D

  RăspundețiȘtergere
 14. am citit multe carti cu povesti fantastice, daca sunt scrise bine te acapareaza total. nu am mai pus mana pe una de mult, timpul e de vina. am un voucher la elefant, poate o pun in lista.

  RăspundețiȘtergere
 15. Uauu! Mulțumim că ne-ai informat despre această carte! Sincer, până să intru la tine pe blog ca să citesc despre ce e, nu ştiam nimic de ea. Pare foarte interesantă şi plină de acțiune şi suspans.

  Lecturi frumoase, Tigruț! ❤

  RăspundețiȘtergere
 16. Nu am auzit de cartea aceasta! Dar am asa multe in wishlist...incat nu stiu ce sa mai comand mai departe! :))

  RăspundețiȘtergere
 17. Abia aștept, eu am citit „Anna în veșmânt de sânge” de la aceeași autoare și mi-a plăcut mult! :)

  RăspundețiȘtergere