Fluturi 1,2 - Irina Binder

Am văzut multe recenzii negative asupra acestor cărți , mie una mi-au plăcut.

Majoritatea recenziilor sunt negative , din cauză că autoarea se crede o mică prințesă , dar dacă am elimina aceste aspecte , cartea este drăguță. Îmi place stilul  Irinei , îmi place acțiunea .

Dacă eliminăm scenele în care se supraapreciază și ne bucurăm de acțiune , cartea ni se va părea drăguță.

Mi-au plăcut ambele volume , deși primul volum l-am citit foarte greu , al doilea l-am terminat in 24 de ore ! L-am devorat și abia aștept să iasă volumul III !!!


Dar nu am să înțeleg de ce a reacționat așa negativ când a aflat cine este prietenul imaginar , de ce se comportă așa de rece cu Robert ? De ce mai stă cu Matei ?
Robert mi se pare cel mai potrivit pentru Irina , se înțeleg așa de bine și au multe chestii în comun..Sper că în al treilea volum să se schimbe puțin lucrurile.
Matei , mi se pare un măgar și un idiot , sincer acum . Ce bărbat nu se poate abține , când vine vorba de femeia iubită , comportamentul lui față de Irina , este unul prostesc și chiar nu merită...


Nu găsesc rostul comentariilor de genul *Mi se pare o telenovelă , un mic scenariu pentru fetele adolescentine *
Nu , cartea este bună dacă știi cum să o privești !
Încercați să depășiți faza cu autoapreciera  , știu că la începutul cărții ea spune:
 “Am cam un metru şaptezeci înălţime şi aproximativ 60 de kilograme şi… am sânii mari, foarte mari, adică imenşi. Sunt complexată de asta. Ştiu că bărbaţii sunt atraşi de sânii mari, dar ai mei sunt exageraţi! Am părul blond, dar nu blond deschis, ci de culoarea nisipului. Şi e ondulat natural şi atât de lung, încât uneori mă aşez pe el, dacă nu este prins. Ce să-ţi mai spun? Am ochii verzi şi mi se spune des că sunt expresivi. Hai să-ţi zic şi despre stilul meu vestimentar. Eu nu mă îmbrac la fel ca toată lumea, pentru că am stilul meu. Îmi plac ţinutele feminine; rochiile lungi, mai ales dacă au croială medievală; fustele şi hainele în care mă simt lejer. Nu suport să fac parte din tipare şi nici să mai văd alte tipe îmbrăcate la fel, de aceea încerc să fiu unică.”

Chiar nu m-au afectat cu nimic unele paragrafe de genul , am trecut cu vederea și m-am bucurat de carte . Îmi place cartea !

Acum depinde și de gusturile fiecăruia , gusturile nu se discută !
Aștept părerea voastră în comentarii !


You May Also Like

8 comentarii

  1. Și mie mi-au plăcut aceste două volume. Le-am citit acum ceva timp și nu-mi mai amintesc mare lucru dar știu că mi-au plăcut destul de mult și nu înțeleg de ce unii au așa o părere negativă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Și mie mi-au plăcut cărțile și mă bucur că le-am citit într-o perioada în care nu văzusem atâtea recenzii negative, pentru că poate m-ar fi făcut să văd altfel cartea. Acum că mă gândesc, erau scene în care se supraestima Irina, dar pe moment cred că nici nu mi-am dat seama, pentru că mi-a plăcut foarte mult cum a fost scrisă. Am extras o grămadăă de citate și am rămas cu lecții de viață. În perioada aia chiar am fost obsedată de tot ce ține de fluturași, cred că mi-aș fi luat orice cu fluturi. :))
    Abia aștept să citesc și volumul al 3-lea; sunt curioasă dacă o să-mi schimb părerea. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Încă nu m-am apucat să citesc această carte, dar am de gând să o fac. Mulți prieteni au citit-o și m-au sfătuit să fac și eu asta, deoarece este o carte bună. Sper să fie și pe placul meu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am citit primele doua volume acum 3 ani si ceva. Pe atunci imi placusera, nu spun ca acum le detest sau ceva de genul, insa nu le mai privesc cu aceiasi ochi. Am descoperit carti mult mai bune pe parcursul timpului. Recent a aparut si al treilea volum, dar nu il voi mai citi si pe acesta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am auzit de la prietenele mele ca aceste carti sunt exagerat de geniale dupa cum spun ele , desi coperta e simpla cartea poate ascunde multe , o voi citii si sper sa imi placa la fel de mult ca tuturor .

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am citit cartile inca, dar vreau sa le citesc pana la sfarsitul anului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am citit cartile inca, dar vreau sa le citesc pana la sfarsitul anului.

    RăspundețiȘtergere