Tag: Fall Time Cozy Time Book











V-am spus că mai am un tag de făcut, acesta este primit de la Roxi ( de pe blog-ul „Gânduri despre cărți ). Un tag ce trebuia făcut mai pe la începutul toamnei, nu Roxi? :))

 Nu știu de voi, dar eu abia așteptam toamna, eu sunt genul de persoană care preferă un hanorac, niște bocanci și o căciulă pufoasă, nu suport căldura deloc. Nu vreau să mă bronzez sau să port haine scurte. noo! Așa că o să ador acest tag :3

Am lăsat cerințele în engleză, deoarece arată mai bine așa!




Crunching Leaves: The world is full of color. Choose a book that has reds, oranges, and yellows on the cover.


Cred că aceasta este cea mai bună alegere. Atât culorile cât și peisajul se potrivește mănușă cu cerința.

Cozy Sweater: It’s finally cold enough to don warm, cozy clothing. What book gives you the warm fuzzies?


Câââât mi-a plăcut cartea asta, cât de mult m-a captivat povestea! Nu am mai găsit o carte atât de frumoasă, plină cu de toate, de la momente de fericire extremă până la intrigă și suspans!

Fall Storm: The wind is howling and the rain is pounding. Choose your favorite book or genre that you like to read on a stormy day.


Nu se prea întâmplă să-mi aleg cărțile după starea vremii, de când primesc cărți de sla sponsorizări, citesc ce primesc de la ei, fără să-mi fac vreun plan înainte sau ceva...Citesc ce prind :)
Însăăă, dacă nu ar trebui să citesc ceva obligatoriu, aș alege cărțile de mai sus sau în general cărțile mai ”reci”, dacă pot spune așa.
Recenzia pentru „Hoțul de cărți” - click aici

Recenzia pentru „Gone Girl” - click aici

Cool Crips Air: Who’s the coolest character you’d want to trade places with?


Îmi place atitudinea ei, îmi place comportamentul, cum se îmbracă și cum gândește. Îmi place cum acționează și cum îi merg rotițele, ador tot la ea. Îmi place ce face. nu prin ce a trecut!




Hot Apple Cider: What under hyped book do you want to see become the next biggest, hottest thing?


Mulți ați auzit de „1984” și de „Ferma Animalelor”, dar câți dintre voi ați auzit de „Cărți sau țigări”, cartea aceasta are 3,91 rating-ul pe Goodreads și nu se merită! Poate celelalte două cărți sunt bune sau la fel de bune ca aceasta, eu una am adorat această carte (poți vedea recenzia aici) și chiar dacă este o carte de eseuri, eseurile acelea ne prezintă diferite teme, pe parcursul celor șapte esee se dezbat diferite teme și probleme de atunci. Temele abordate în acea carte se găsesc și în ziua de azi.

Spun doar că această carte ar trebui să fie mult mai cunoscută!

Coats, Scarves, and Mittens: The weather has turned cold and it’s time to cover up. What’s the most embarrassing book cover you own that you like to keep hidden in public?


Nu îmi vine nimic în minte, sincer. Asta mi se pare cea mai ”rușinoasă” copertă, Nu prea am cărți de genul, cred...O să fac un update dacă descopăr :))

Pumpkin Spice: What’s your favorite fall time comfort food/foods?


Pumpkin muffins :3

Mi-a plăcut extreeem de muult acest tag, mii de mulțumiri Roxi! Chiar m-am încălzit puțin și mi-ai făcut o poftă de plăcintuță cu mere și de niște brioșe cu dovleac, nu ai idee! Un miros așa frumos simt acum și o căldură interioară!!


Ahh, o să mai nominalizez niște blog-uri pentru a le ispiti și pe ele puțin:

14. Ce citim

Dacă mai dorește cineva să facă acest tag, îl poate prelua cu toată căldura din partea mea, cu condiția de a-mi preciza blog-ul. ♥ (nu uitați să-mi lăsați un link către tag-ul vostru)

Am nominalizat mai mulți pentru a se bucura fiecare de ultima lună de toamnă și, desigur, pentru a vă aduce mirosul de plăcintuțe cu dovleac în casă. Hihi



You May Also Like

6 comentarii

  1. Un tag foarte frumos! Multumesc pentru nominalizare! Sper ca nu ti-am influentat alegerea....Sunt nerabdatoare sa-l fac si eu.. Ma apuc si eu de scris..:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce să-mi influențezi alegerea? Am vrut să nominalizez cât mai multe blog-uri pentru a se bucura toată lumea de ultima lună de toamnă. Aștept un link de la tag-ul tău.:3

      xoxo

      Ștergere
  2. Super fain tag-ul! O sa îmi fac timp să îl fac și eu, promit. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper să reușești să-l termini înainte să se termine toamna. :))

      Succes! ♥

      Ștergere
    2. L-am făcut! Yay!
      http://books-vs-reality.blogspot.ro/2016/11/fall-time-cozy-time-book-tag.html

      Ștergere
  3. Abia aştept să-l fac, îmi place mult. ^^

    RăspundețiȘtergere