Secret Santa - Blogger Edition 2016




Merry Christmas, again!
Ne citim azi din nou! 💖

Acum vreau să vă arăt ce am primit de la Secret Santa între bloggeri! 

Anul acesta eu împreună cu Oni, de la Books vs Reality, am organizat un „Secret Santa” între bloggeri. :) Nu am adunat foarte mulți bloggeri anul acesta, ne-am adunat doar persoanele apropiate, anul viitor o să iasă mai bine, deoarece prima dată este mai greu. :) 



Moșulețul meu a fost Daria, de la Cărțile Nopții! ♥ 
Nu am reușit să fac o poză mai drăguță cu coletul când l-am primit, deoarece eram nerăbdătoare să văd ce se află înăuntru. :)) Așa că am niște poze mai „neartistice” făcute cu telefonul la prima vedere.


Nu știu dacă se observă, dar pe lângă chestiuțele drăguțe de acolo, mai era și o bombonică, acum nu mai știu dacă i-am făcut înainte poză sau după ce a plecat! :3

Acum vă întrebați ce este în cutiuța din cutie, nu? 

Nici eu nu știam ce se poate afla acolo, cutiuța în care era împachetată m-a indus puțin în eroare, dar a împachetat-o pentru a nu se sparge, pentru că nu este nimic sigur cu poșta română! :( 

Eu am o problemă cu cănile în ultimul an, mereu pun ochii pe o cană perfectă, o iau și o folosesc câteva săptămâni, după văd altele mai drăguțe! Mă simt așa complicată când vine vorba de căni.:)))

Cana mi-a plăcut la nebunie, nu numai pentru modelul pe care îl are pe ea, dar forma ei este perfectă! Nu aveți idee cât de greu este să găsești o cană cu mânerul perfect sau măcar potrivit! Însă mărimea ei este la fel de bună pentru ceaiurile mele sau ciocolată caldă, deci, Daria, aici m-ai nimerit bine!

Aici nu știu dacă te-ai informat sau pur și simplu mi-ai ales această lumânare, deoarece eu sunt înnebunită după mirosul de vanilie! Oh, o alegere mai bună ca aceasta nu puteai face!

Ador vanilia din orice punct de vedere, de la închețată până la parfum și lumânări! Îmi place orice este legat de vanilie și țin să te anunț că lumânarea emană un miros extraordinar!!! Camera mea miroase a...mine!!! ♥

Mai avem aici felicitarea și scrisoarea pe care aceasta mi-a făcut-o! În felicitare, Daria, îmi urează un „Crăciun fericit alături de familie”, iar scrisoarea se află-n plicul pe care scrie „Crăciun Fericit”. Scrisoare pe care nu pot să o arăt, deoarece este a mea și este privată! haha :3

Poza pe care o așteptați! Ta-da!!! 
Eu am primit coletul cam acum două săptămâni, dacă nu mă înșel. Așa că în acest timp eu am terminat cartea, carte pe care voiam să o citesc de când am văzut-o la Roxi pe blog. Eu nu am citit nicio recenzie, nici descrierea și am presupus că această „tanti roz” este un hipopotam, dar se pare că m-am înșelaaaaat muult! :)))
Am vrut să postez recenzia, ca atunci când fac postarea asta să vă arăt și recenzia, dar mai bine o postez după ce trece perioada aceasta de „sărbătoare”; nu vreau să vă întristez sau ceva. :)


Vă las totuși un citat din această carte care mi-a plăăăcut mult și pe care ar trebui să-l ascultați și voi! Am avut și eu nevoie de el acum câteva zile. :)

Vreau să-ți mulțumesc, Daria, pentru acest cadou minunat! Mulțumesc că ai căutat atâtea despre mine și că mi-ai făcut câteva accesări la blog (știi tu despre ce vorbesc). Mulțumesc pentru tot! Totul este absolut minunat! ♥
Ai fost un moș perfect!


Vă las lista cu ceilalți bloggeri care au participat la acestă ediție, intrați și la ei pe blog să vedeți ce cadouri au primit, cred că eu am rămas ultima! 

- Oni (de pe blogul Books vs Reality)
- Andreea (de pe blogul Andreea Pandelea)
- Ştefi (de pe blogul Books and Stuff)
- Julia (de pe blogul Cărți cu colți)
- Amalia (de pe blogul Cărți la puterea a doua)
- Daria (de pe blogul Cărțile nopții)
- Cristina (de pe blogul Cristina gătește și citește)
- Roxana (de pe blogul Falling in love with books)
- Simona (de pe blogul Pălărisme)
- Roxi (de pe blogul Gânduri despre cărți...)
- Răzvan (de pe blogul Răzvan's bookshelf)
- Simina (de pe blogul Simina's books)
- Dweenie (de pe blogul The Fictional Universe)
- Ioana (de pe blogul Twistinmysobriety)

Sper că și voi ați primit cadouri minunate și că ați avut o zi frumoasă! Vă urez în continuare zile frumoase alături de familie și persoanele dragi! ♥



You May Also Like

19 comentarii

  1. Foarte dragut cadoul, sa te bucuri de el! Chiar sunt curioasa cum e cartea, am mai zarit-o prin librarii, dar nu eram sigura daca merita cumparata. Te pup, sarbatori fericite!
    www.bloggerissa.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cartea este simpatică pentru început, dar și rece în sinea ei! Am să îi fac o recenzie prin ianuarie, ca să nu întristez apele. :))

      Mulțumesc! ♥

      Ștergere
  2. Ce misto e cadoul tau! N-am mai participat de ceva vreme la un secret santa intre bloggeri, este o idee de pus in parctica anul viitor :D Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a plăcut super mult! Anul viitor o să adunăm mai multe persoane!
      Sărbători fericite alături de cei dragi! :3

      Ștergere
  3. Foarte frumos eveniment! Si ce cadou frumos! <3 Craciun fericit

    RăspundețiȘtergere
  4. Și tocmai mi s-a făcut dor de Secret Santa între bloggeri! :) Să te bucuri de cadoul primit! Happy holidays! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce dragut, mi-ar fi placut sa particip si eu la un asemenea Secret Santa, speram ca bloggeritele de beauty sa organizeze ceva dar din pacate nu a fost. Sarbatori fericite!

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce dragute sunt, mi-ar fi placut sa particip si eu la un secret santa intre bloggeri, poate la anu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie fiecare „secțiune” să organizeze acest lucru, de ce nu începi chiar tu? :D

      Ștergere
  7. Ahh, și eu ador vanilia. Chiar mi-am luat recent o candeluță cu miros de vanilie și mamei nu prea îi place vanilia în general (aveam și o cremă și îmi zicea că miros a gogoși) și când a intrat în cameră îmi zicea că miroase a cauciuc. :| Cana e suuper drăguță, iar de carte nu mai zic nimic, că știi că mi-a plăcut. <3

    Să te bucuri de cadouri! ^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mamei îi place vanilia, ahh!
      Mama ta are niște simțuri, aiai! :)) Ei ce miros îi place? Când vine vorba de lumânări, creme, parfumuri? :D

      Mulțumesc! ♥

      Ștergere
  8. Awww, ce drăguț ai scris! Mă bucur tare mult că-ți plac cadourile! :)
    Sărbători fericite și lecturi plăcute! ❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că mi-ai făcut un cadou frumos!! ♥

      Lecturi frumoase! ☺

      Ștergere
  9. Ce frumos cadou! Si mai frumos e ca a stiut ce iti place. ♥

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce cadouri frumoase!
    Să te bucuri sănătoasă de ele!

    P.S. super cana, eu am știut în mare parte de la-nceput ce vei primi, muhahahaha!

    RăspundețiȘtergere