20 iunie 2017

Emojiathon!Pentru că-mi plac listele și provocările am ales să mă alătur lui Oni, de la Books vs Reality, la acest Emojiathon! J

Doar că eu nu am să respect regulile de acolo, data limită mai exact. Trebuie alese 4 cărți din această listă și să le termini până la sfârșitul lunii iunie. Eu prefer să fac acest Emojiathon pe tot parcursul vacanței, până la finalul lunii august.


Eu mi-am ales 5 cărți!
- read a book that was gifted to you

Am primit cartea aceasta de la o prietenă foarte dragă mie și abia aștept să o citesc. Salutări Iulii! ♥


- read a book you’ve been seeing everywhere

Această carte mi-am propus-o vara aceasta, în Summer Reads, deoarece nu o să mai postez SR, am ales-o în acest Emojiathon! Am văzut-o... prea peste tot...

 -Buddy read a book!

Am ales să citesc cartea aceasta împreună cu Oni, ca să se potrivească cerinței și să se potrivească și cu challenge-ul pe care urmează să-l facem împreună. O să vedeți!

Voiam să citesc și anul acesta ceva de la Jules Verne.

 - read a cry-worthy book

Am început-o și știu că este perfectă aici.

 - read a book you’ve been anticipating

Mi-a plăcut super mult „Fata din tren” și când am aflat că autoarea a mai publicat o carte, am zis că o vreau sigur. Am așteptat Bookfest-ul să apară, apoi imediat ce a fost disponibilă pe elefant am comandat-o!


Eu mi-am ales aceste criterii și cărți pentru toată vacanța, care să se încadreze în Emojiathon. Știu că trebuie să fie doar o lună, dar am preferat să modific puțin.


Dacă vreți să participați nu ezitați să-mi spuneți în comentarii ce ați ales voi, ce criterii și ce cărți!


2 comentarii:

 1. Aww, cât de tare! Mă bucur ca te-ai alăturat și tu! Și ai ales și niște titluri super. O mare de lacrimi și Banda celor șase ciori le-am citit si te asigur ca sunt super, iar În ape adânci vreau și eu sa pun mana pe ea cât de curând. ;))
  Mult spor și vacanta super super plăcută!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ♥♥♥
   Păi tu m-ai anunțat, așa că de ce nu? Mai ales că zice Onii :)))
   Știu, abia aștept să le încep/termin :)) ^.^

   xoxo

   Ștergere