Hello, Librex. ✈



Primul târg de carte la care am reușit să particip! Asta să rămână istorie. Hihi
Târgul s-a desfășurat în perioada 10-14 mai, dar eu abia acum am reușit să fac această postare și-mi pare rău că am întârziat. Am aflat totul cu o săptămâna înainte și nu am reușit să îmi fac un plan, nu am reușit decât să merg sâmbătă pentru a vedea cum arată totul.


Nu știam ce edituri o să fie și ce autori, a fost totul un talmeș-balmeș și mi-am zis: „Merg să văd ce prețuri sunt, ce cărți și ce mai descopăr. Poate găsesc și eu două/trei cărți la un preț ok.”.

Aveam impresia că o să fie prețurile normale, fără pic de reducere. Au fost și edituri care nu prea au „lăsat la preț”, de aceea nici nu prea am fost atentă la cărțile de pe acolo.


Cei de la editura Nemira și Corint/Leda Edge au avut cele mai faine reduceri și de la ei am luat cele mai multe cărți. Am luat în total 10 cărți cu vreo... 150 de lei sau chiar mai puțin.




My type of shopping:


Erau vreo 6-7 punguțe de genul, de la edituri, dar acestea sunt predominante. Corint, Nemira și Art au fost cele mai „vizitate” de mine. Hihi


Mi-a plăcut să particip la un târg de carte, doar că nu am reușit să urmăresc toate editurile și toate lansările de carte. Anul viitor trebuie să mă organizez și să văd cu cine merg, pentru că împreună cu încă 2-3 prieteni acoperim o rază mai mare și găsim reduceri și cărți mișto, haha. Anul acesta am fost doar cu mama și la anul trebuie să o leg de mine, știu că citești asta, pregătește-te! 😈😈


Acum aș vrea să vă arăt și ce cărți mi-am colectat de la Librex:

De la Art am luat:
  • Inimile celor patru - Vladimir Sorokin (8lei)
  • Vegetariana - Han Kang (25lei)
  • Abatorul 5 - Kurt Vonnegut (25lei)
  • Fahrenheit 451 - Ray Bradbury (25lei)
  • Toxic - Francoise Sagan (10 lei)


De la Nemira:
  • Distanța dintre noi - Jhumpa Lahiri
  • Mecania inimii - Mathias Malzieu
  • O delicatesă - Muriel Barbery

În final, ultimele două de la Corint:
  • Furioșii - David Moody
  • Ochi-de-pisică - Margaret Atwood

P.S Cei de la Corint au avut un model de sacoșică genial.


Puiuții mei de la Librex! ⇑

Cam așa arăta rucsacul meu: 

Erau mult prea grele ca să le duc în mână, așa că am apelat la rucsac, hihi.

O fost o experiență drăguță și sper să ajung și anul următor la Librex, poate, poate și la alte târguri.

A ajuns cineva de aici la Librex la Iași? ^.^



You May Also Like

2 comentarii

  1. Eu am fost, dar nu mi s-au parut a fi cine stie ce mari reduceri de pret. De exemplu la Art nu am vazut nici o schimbare la preturi si nici la Nemira, iar anul trecut stiu ca mi-am luat Regina Rosie la un pret mult mai mic decat cel de anul acesta. Nici nu am avut foarte mult timp la dispozitie sa mai zabovesc printre standurile editurilor, dar stiu ca la All m-am oprit de vreo 3 ori pentru ca tot mai gaseam cate o carte care sa-mi atraga atentia :) Poate anul urmator ne organizam si mergem intr-un numar mai mare noi ca si bloggeri si urmarim si lansarile de carte. Spor la citit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu au fost prea multe edituri cu reduceri, dar de la cele pe care le-am menționat, am găsit câteva cutiuțe cu cărți la 5/10/15 lei, nu au fost multe cărți populare, dar cei de la Nemira mi-au plăcut la nebunie. Îmi pare rău că nu am luat mai multe cărți de la ei, au avut oferte și de 65%, 75%, ahh.

      Îmi este ciudă că nu sunt de oraș, aș fi putut merge în toate zilele.

      La anul ne organizăm!!!


      xoxo

      Ștergere