Secret Santa - Blogger Edition 2018



Crăciun fericit, peeeps!!!

   Nu ne-am auzit de o eternitate, însă acum este, oarecum, perioada mea preferată din an pentru scris și postat. Official am intrat în #Blogmas.

   Day 1, renumitul Secret Santa organizat între bloggeri. Proiect ce a pornit de la ideile micuțe pe care eu și Oni (de la Books vs Reality) le aveam în perioada aceasta. Este al treilea an consecutiv când organizăm Secret Santa între bloggeri, iar anul acesta a fost rîndul lui Oni să se ocupe de organizare, de listuța cu participanții și tot ce aveam nevoie pentru a ieși totul perfect!

   Eu am fost Moș Crăciun pentru Ioana (puteți vedea ce i-am pregătit eu printr-un click aici), iar eu am fost surprinsă de către Luki (de la Hoața de cărți), iar mai jos o să vedeți darurile pe care ea mi le-a pregătit!

   Inițial cadoul l-a primit my dear mother, iar eu am intrat în posesia lui abia sîmbătă seara, însă m-am rugat de mama să-l despacheteze cu mine pe conferința video, deoareceeeee nu eram deloc răbdătoare și toată săptămîna mi-ar fi fost gîndul doar la colețel. Din păcate, mama nu se pricepe la fotografiat foarte bine, așa că o să vă arăt direct cadoașele despachetate.

   Colețelul a venit cam așa: 


Iar interiorul conținea următoarele lucruri + o mică felicitare pe care nu am putut să o prind în poză din cauza luminozității:

Bilețelul verde pe care-l vedeți în poză conține listuța cu darurile, ele au fost numerotate atunci cînd au fost împachetate, deci începem după listuță:

1. small rose soap bought from my trip to Bulgaria

↳ Micuțul acesta miroase la fel ca un trandafir adevărat din propria grădina, inițial mirosul mi-a adus aminte de trandafirii roz deschis pe care îi are mama în grădină.

2. an ”unbreakable” symbol of Christmas (ha, see what I did here?)

↳ Mi s-a părut atît de funny formulat și, să fiu sinceră, să știți că m-am prins un pic mai greuț aici.

3. a coaster to hold your drink when you can't contain your emotions while reading

↳ Când am văzut ce era, am fost ceva de genul „yaaas”, mi-a fost gîndul doar la Instagram și mă gîndeam cît de bine o să arate acesta într-o poză. M-am gîndit departe, așa-i?

4. something from a metalhead to another

↳ Jur că nu mi-a trecut nimic prin cap atunci cînd am văzut descrierea, abia duuuuupă ce am deschis pachețelul am înțeles.

Funny story, undeva prin clasa a VIa/a VIIa mi-am luat o brățară identică, doar că cea pe care o aveam eu era neagră complet. Mi-a plăcut enorm brățara aceea, daaar my dear brother și-a băgat micile degete năzdrăvane prin lucrurile mele și mi-a rupt elasticul pe care erau prinși țepișorii și am rămas fără brățară. Cred că cel m-ai mult m-am bucurat de brățară, din acest pachet, pentru că mi-a adus aminte de acele timpuri.

5. something to put your mind into

↳ Aici nu am avut probleme, mi-am dat seama din start ce mă așteaptă. Agenda aceasta îmi trebuia atunci cînd am început facultatea, deoarece eram plină tot timpul de foi prin buzunare, cînd aveam o ședință sau aveam ceva de notat tot timpul purtam foi pe care să notez. Abia după un timp am reușit să-mi iau o agendă mai micuță pentru lucrurile „importante” pentru facultate.

6. something that reminded me of ”Gerald's Game”

↳ Ghicește Alex dacă ai cum... Singura carte pe care am citit-o de la Stephen King a fost „Carrie” și șansele mele de a ghici ce carte se ascunde după ambalaje erau infime.
Cartea pe care am primit-o am tot observat-o la bibliotecă și cumva cuvintele „crimă & mister” mă atrăgeau super mult, daaar știam că timpul meu este doar cu minus în făță și nu am avut curajul să o împrumut.

Mulți pupici pentru Luki! ♥ 

Sunt sigură că sunteți curioși ce cadouri au primit și colegii mei, așa că vă las mai jos lista cu toți care au participat anul acesta:
Onisim (de la Books vs Reality)
Alexandra/Luki (de la Hoața de cărți)
Ana (de la AnaReads)
Anamaria (de la Anamaria White)
Andreea (de la Blog de idei)
Andrei (de la Nasu-n carte)
Antonia (de la Read It Out)
Cătălina (de la Starlitpsyche)
Daria (de la Cărțile nopții)
Ioana (de la Twistinmysobriety)
Iuliana (de la Glasul Literaturii)
Lavinia (de la Lavinia Reads)
Lexi (de la Tărâmul cu cărți)
Raul (de la Stoica Raul)
Simona (de la Pălărisme)
Sînziana (de la Vampress Bathory Reads)
Tris (de la Înnumele cărților)
Ghanda (de laJurnalul unei cititoare)

You May Also Like

0 comentarii