01 mai 2016

About UsCiao,


Am făcut secțiuna aceasta pentru a vă putea spune câteva cuvinte despre mine. Sunt o persoană simplă care iubește să citească. Îmi plac cărțile horror, thriller, mystery, fiction. Însă citesc aproape orice, mai puțin fantasy sau sf, nu mă împac prea bine cu cărțile de genul; dar sunt dispusă întotdeauna să încerc ceva nou.

Îmi plac în general cărțile publicate la editurile: Trei, Corint (Leda Edge), Epica, Polirom, Humanitas... și putem continua, dacă o carte este bună de ce ar mai conta editura, nu? Într-adevăr îmi plac anumite edituri și sunt mereu curioasă de noutățile lor, am o mica obsesie și pentru diferite edituri. (un exemplu drăguț este editura Trei, de la care am un număr frumos de cărți)

Cărțile sunt un hobby pentru mine, o formă de relaxare. Îmi place natura, ador plantele, cactușii, tot ce cuprinde natura; într-adevăr nu am o pasiune pentru flori, nu-mi plac extraordinar de mult. Lalele rămân însă florile mele preferate, pe restul putem să le excludem.  Îmi place natura și libertatea.


 Îmi place muzica, am făcut o pasiune pentru rock-ul vechi și nu numai (AC/DC, Metallica, Alice Cooper, Scorpions, Marilyn Manson, Sepultura, Linkin Park, Alternosfera, Bee Gees, Eagles, Die Antwoord și mulți alții). Îmi place muzica bună, acesta e adevărul! 
Am 18 ani și am deschis acest blog pe 15 martie 2016 și nu m-am gândit vreodată că voi ajunge să înființez un blog de carte. Dacă-mi spunea cineva că voi deschide un blog dedicat cărților, i-aș fi spus că râde de mine. Nu citeam foarte mult înainte, după înscrierea mea la liceu mi s-a aprins pofta aceasta pentru lectură, mi-a plăcut să vizitez biblioteca liceului, să găsesc oameni cu care să împărtășesc aceeași pasiune (au devenit o obsesie cărțile mai nou în cercul meu). Chiar mă bucur că am făcut o pasiune pentru lectură. 🖤

Blog-ul a devenit o parte din mine💕, emoționant ah😂, dar serios acum, m-am atașat mult de el. Am descoperit persoane noi și minunate prin intermediul lui și mă bucur că reușesc să postez aici toate părerile mele de cititor înrăit! E un mod de a te relexa, de a te face mai sociabil, prinzi mai mult curaj când știi că sunt persone care te citesc, care îți comentează postările și care-ți urmăresc fiecare mișcare, opinia ta publică.
Vă pot spune că blogging-ul e o chestie tare mișto! 🖤

Într-un final, vreau să vă mulțumesc pentru susținere și pentru că mă citiți.

Mă mai puteți găsi și pe:
Facebook: AlexandraHaliga
Goodreads: AlexandraHaliga
E-mail: foreverlostinliterature@yahoo.com
5 comentarii:

  1. Si eu citesc mai serios din clasa a 9 a. Nu mai e nevoie de prezentari cred, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Succes. Mă bucur să văd tineri care își urmează visul chiar atunci când el se ivește! Spor în tot ce faci!

    RăspundețiȘtergere