Tag: The Coffee BookPrefer ceaiul, dar merge și o cană de cafea astăzi. Am ceva de scris pe blog, deoarece săptămâna trecută am lipsit și de pe la sfârșitul lunii septembrie nu am prea fost activă pe pagină/blog/instagram, dar încerc să mă mobilizez și să mai caut ajutoare. :)

Acesta este primul tag primit de la Miha aka Nadia ( de pe blog-ul „The cemetery of books”) și mai am un tag primit de la Roxi, dar pe acela o să-l vedeți în weekend. 

Să trecem la cerințe, nu?

1. CAFEA NEAGRĂ: O carte în care intrii cu greu, dar care dispune de mulți fani


Am început-o de curând și pot spune că am ”intrat”cu greeeeu în pâine, dar am văzut că multe persoane o adoră. 

2. PEPPERMINT MOCHA: Numește o carte/serie care devine mai populară în zilele festive


Dacă tot vine Halloween-ul, cred că seria „Harry Potter” este cea mai potrivită pentru acest ”sezon”. Eu nu am citit nicio carte din seris și cred că nici nu o să reușesc să citesc...nu mă atrage.
3. CIOCOLATĂ CALDĂ: Care e cartea ta preferată din copilărie?


Cred că v-am înnebunit cu cartea asta:)) am prezentat-o în multe postări. Cartea ”copilăriei mele” și mai era „Scufița Roșie”, dar într-un format micuț. Nu știam să citesc pe atunci și era o carte mică și galbenă, dar îmi plăcea să mă prefac că o citesc în adevăratul sens al cuvântului, chiar dacă nu făceam decât să inventez propozițiile.4. DOUĂ SHOTURI DE EXPRESSO: O carte care te-a ținut în priză de la început până la sfârșitPrimele două volume din această trilogie le-am citit cam în 2-3 ore. Nu pot spune că sunt niște cărți excelente, dar sunt simple și frumoase:)5. STARBUCKS: Numește o carte pe care o vezi pretutindeni


De când a apărut noua ediție a acestei cărți, Facebook-ul parcă a luat-o razna + instagramul. Uhh, am citit cartea asta de muuult.6. OPS! DIN GREȘEALĂ AM LUAT CAFEA DECOFEINIZATĂ: Numește o carte de la care te așteptai la mai mult M-am distrat făcând acest tag și vă îndemn și pe voi să-l faceți, cu rugăminte să-mi menționați blog-ul. 
Nu știu pe cine să menționez, dar dacă faceți acest tag, să-mi lăsați și mie într-un comentariu link-ul. :)


P.S Dacă îmi lași un comentariu la această postare, dă-mi mesaj pe pagină cu numele tău ca să-ți trimit o carte pdf. :)

Pagina de facebook (click aici)


You May Also Like

4 comentarii

 1. Super tag! Cred ca o sa-l preiau si eu pentru ca n-am mai postat de ceva vreme si chiar simt nevoia de un tag pe blogul meu. Sper in curand sa citesc si eu fluturi
  Pupici ❤️

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Știu cum este cu postatul pe blog, vai, vai!
   Încerc să mă mobilizez mai bine! Aștept aici un link de la tag :3

   XOXO♥

   Ștergere
 2. Ce frumos! Într-un viitor, sper eu că apropiat, o să fac acest tag!

  RăspundețiȘtergere