#2 Interviu Book blogger: Ioana Maxim



Astăzi facem cunoștință cu Ioana Maxim aka Maddox (cum îi spun eu). O tipă tare cool, care e al naibii de creativă și isteață! Sunt sigură că vreți să o cunoașteți!


Spune-mi câteva lucruri despre tine!

🙈Well, hi there. Numele meu este Ioana și activez în prezent la Din dragoste pentru cărți. Am aproape 18 ani, sunt de undeva din inima Moldovei, Iași. Sunt o fire comunicativă, îmi place munca în echipă. Îmi place să cred că sunt punctuală și devreme acasă. Sunt o fire ironică, sarcastică și disimulatoare (eu și cu prietenul meu Tipătescu).

Ce hobby-uri mai ai, desigur, pe lângă citit?

🙈Deseori îmi place să fotografiez . La fel ca aproape orice adolescent îmi pierd vremea cu seriale, filme și plimbări nocturne.


De la ce vârsta a început să-ți placă lectura?

🙈Am descoperit gustul cititului undeva prin clasa a VIII-a prin intermediul poveștilor cu Harry Styles pe Wattpad. Do not ask! Ulterior am început să citesc pe tabletă și iată-mă aici.


Spune-mi un secret: ai făcut cadou o carte doar pentru că nu ți-a plăcut?

🙈Am organizat un concurs cu o carte care nu mi-a plăcut. 

Știu că scrii pe un blog, dar care nu este creat de tine, nu te-ai gândit niciodată să îți lansezi propriul blog?

🙈Well, m-am gândit de multe ori... Dar cum mie îmi place lucrul în echipă și cum Alina are nevoie de mine (hihi), mă gândesc că lumea mă poate cunoaște de oriunde. Important este ca mesajul meu să ajungă just și drept către cititorii mei, ce mai contează de unde vine el.


Cum e lucrul în echipă? Le-ai recomanda cititorilor noști să-și deschidă un blog de „echipă”?

🙈De cele mai multe ori e extrem de benefic. Consider că lucrul în echipă te ajută nu doar în materie de blogosferă, ci și poate cândva la locul de muncă. E foarte important să te faci auzit și ușor de înțeles.

Spune-mi câțiva autori preferați și de ce te-au fermecat?

🙈Of, draga mea... Dar de ce această întrebare? Ca să încep cu genul preferat de carte și anume dragoste, erotica o voi menționa pe Jamie McGuire, a cărei serie mi-a consacrat ulterior porecla pe care chiar tu ai lansat-o („Maddox”) -v-am spus eu!!- . În continuare le amintesc pe Renee Ahdieh, K.A. Tucker și Ruta Sepetys. Autoare cu un vizibil talent și dar în ale scrisului. 


Asculți melodii în timp ce citești? Dacă da, spune-mi 3 melodii și cărțile de care-ți amintesc!

🙈Din păcate nu, nu pot asculta muzică în timp ce citesc... Nu mă pot concentra cum trebuie la poveste, așa că fiecare cu fiecare e muuult mai bine pentru mine. 


Spune-mi câțiva bloggeri de care te-ai atașat!

🙈Nu țin în mod constant legătura cu bloggeri. Aici e normal și evident să o menționez pe Alina, colega mea de breaslă!♥ În cele ce urmează îmi vii tu în minte Tigruț, poate reușim și noi să ne întâlnim, fir-ar ei de 60 de kilometri.
 -acuuuuș, 9/13 mai, here i come-

Ce le recomanzi bloggerilor de carte începători?

🙈Multă răbdare. Nicio vizualizare nu vine fără muncă, nicio apreciere fără trudă. Muncește și vei vedea cu siguranță rezultate!



Pe Maddox o găsiți pe conturile de Instagram și Facebook, desigur și pe blog.

Dragii mei, în sâmbătă o să vedeți pe blog interviuri cu book bloggeri, respectiv booktuberi. Sunt sigură că urmăriți câteva blog-uri de carte, dar știți doar numele cui este în spate, nu și cum este persoana din spatele butoanelor!



You May Also Like

4 comentarii

  1. Și încă un interviu super! Chiar e drăguț să aflăm chestii de genul despre bloggeri.
    Abia aștept să văd ce ai mai pregătit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi place că în felul acesta o pot cunoaște mai bine pe Ioana pe plan literar. :)
    Succes!

    RăspundețiȘtergere