August Wrap Up


Se pare că luna august nu a fost așa bogată pentru mine...cred că v-ați plictisit de această scuză aruncată în stânga și-n dreapta, dar se pare că acum o spun și eu, nu am avut așa de mult timp pentru cărți. 

Mă bucur totuși că am reușit să citesc două cărți pe care abia așteptam să le citesc. Nu am făcut recenzie la toate cărțile citite, dar posibil să apară săptămânile acestea, dacă reușesc să-mi găsesc cuvintele și puțin timp. Știți că începe școala (îmi pare rău că ți-am reamintit) și mai am câteva cărți de citit pentru școală, ups.

Să trecem la cărți, zic!



(vezi recenzia aici)


Nu pot spune că aceasta este citită în întregime în luna august. Am început cartea pe 30 iulie și am terminat-o cu două ore înainte să fac recenzia ei.
Meh, mă așteptam la cu totul altceva de la această carte, am mai spus, dar uneori aparențele înșeală, așa-i?










(vezi recenzia aici)


Am uitat să menționez că începutul lunii a fost unul prost. Am citit vreo trei cărți care nu mi-au plăcut mai deloc. Printre acestea se află și „Maestra”, pe care nu am terminat-o, dar nici nu am de gând să mă reapuc de ea. Îmi pare rău de copertă :)). Poate așa nu o să mai cumpăr cărți doar după copertă...


3. „ Ghidul Misoginului” 


Nu este chiar o carte în adevăratul sens al cuvântului, se află numai citate despre ”femei”, ”misoginism”? O să revin cu o postare separată curând.
Nu vreau să spun prea multe..










4. „Mireasă dezgolită” - Nikki Gemmell


Tocmai ce spuneam de cărțile proaste din luna aceasta. Cartea aceasta a fost așa de proastă încât am început-o în martie și abia acum o săptămână am terminat-o.  
Nu cred că o să-i fac o recenzie completă, poate un mic comentariu...











(vezi recenzia aici)

Trebuia să citesc și ceva awesome, nu? După toate cărțile care mi-au dat dureri de cap, am zis să mă relaxez în compania unei cărți bune, care știam sigur că nu avea să mă dezamăgească. 
Singurul lucru de care îmi pare rău este că am terminat toate cărțile scrise de Gillian Flynn, bine, traduse la noi.





(vezi recenzia aici)

Nu voiam să mă reîntorc la cărțile pe care trebuia să le citesc pentru recenzie, voiam să mai petrec puțin timp în compania unei cărți bune. Am citit luna trecută toate cele trei cărți de la GF în română.










(vezi recenzia aici)

Cu această carte a început totul...am descoperit genul meu preferat și anume cel ”Horror & Thriller & Mystery” și desigur și autoarea mea preferată ”Gillian Flynn”
Aici trebuie să vă mulțumesc vouă, deoarece fără voi nu cred că aș fi citit această carte și nici nu cred că aș fi auzit de această autoare.
Mulțumesc!










8. Inteligență personală - John D. Mayer

Nu știam inițial ce să fac în legătură cu această carte, voiam să-i fac o recenzie, dar nu prea puteam dezbate prea multe. Mie mi-a plăcut genul acesta de carte, ”lecturi motivaționale” & ”dezvoltare personală”. O să fac o postare separată pentru a vă arată câte ceva din ea și a vă spune ce mi-a plăcut la ea.









Acestea sunt toate, parțial, deoarece am început pe la sfârșitul lunii trei cărți, pe care nu le-am terminat, încă:
  1. „Elizabeth a dispărut”
  2. „La o țigară cu umbrele”
  3. „Să bați din palme cu o singură mână”
Aproape am terminat ”Elizabeth a dispărut”, dar nu știu sigur când  să-i fac o recenzie. Știu doar că următoarele recenzii o să apară pentru ”La o țigară cu umbrele”, ”Cărți sau țigări” și ”Toate acele locuri minunate”. 

Voi ce ați citit luna aceasta?

You May Also Like

8 comentarii

  1. La mine cred ca știi ce am citit. În mare, cel puțin. Anyway, am pățit și eu faza asta cu cărțile proaste. Am început sa mă întreb dacă îmi mai place sa citesc. Pana am dat de o carte super și eu, mi-a revenit cheful.
    Am primit și eu de la cei de la Litera (la un concurs), doua carti din Introspectiv și anume Mindware și Cum sa iubești (asta am făcut-o cadou unei mătuși, nu mă interesează subiectul deocamdată :)) ) și mi se par interesante.
    Pe cât mai multe cărți în septembrie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa eram și eu. Citeam mai multe cărți dacă nu mă împiedicam de acestea. Mi se par intetesante cele de la Litera.

      Lecturi frumoase și ție! (hug)

      Ștergere
  2. Mi se pare mie sau ai avut mare ghinion toata luna cu cititul.Sper sa.ti mearga mai bine luna asta :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam așa ceva :)) în septembrie am niște cărți faine, acum sper să nu mă dezamăgească.

      Xoxo

      Ștergere
  3. In luna august nu am citit extrem de mult, deoarece am fost mai tot timpul cu rudele din strainatate. Dar cand am fost acasa si am avut timp am citit cateva carti de pe Wattpad ( Calaul, Impletind iubirea, Iubire periculoasa, s.a.m.d ), iar in varianta lor clasica am citit Minunea si Hotul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu tot cu tata, pentru că abia a ajuns în țară și mna.
      Am observat că muuulți citesc pe wattpad, eu citeam o groază înainte. Îți recomand ”Tratament special” e suuuper.

      xoxo

      Ștergere
    2. Ioi, chiar am auzit multe despre ea si o am in biblioteca de ceva timp. Se merita ?

      Ștergere
    3. Eu am citit-o pe wattpad, mi-a plăcut enorm. 💞

      Ștergere